Lagersalg

I en produktion hvor vi kontrollerer og prøvesamler alle serier, før varen forlader vores møbelfabrik. Vil der naturligvis blive en del møbler som er i overskud. Tilsvarende med overproduktion, når kunden kun vil modtage det ordrede antal.

Til afhjælpning af dette, har vi daglig åben i vort showroom hvor disse restvarer sælges til rimelige priser. Vi sender også gerne møblerne over hele Danmark. Alle priserne er med moms, uden fragt.

Kom selv og se, der skiftes konstant, måske står der netop det møbel du ikke vidste du manglede. Ønskes der andre modeller står vi gerne til rådighed med fremsendelse af billeder. Vi udfører også specielle ønsker af evt. møbel eller inventar til køkken mm, der sættes ingen grænser, kom og få et uforpligtende tilbud, der er ikke det vi ikke kan klare.

Vi har også skyggelister, fodlister og mange andre lister, i ubehandlet og lud hvid. Bundstykker efter eget mål, i fyr og mahogni. Limtræsplader efter mål, med evt. profiler og overfladebehandling. Overfladebehandling/sprøjtning af feks. egne møbler, gamle døre, ja det sætter ingen grænser - ring og få et tilbud.​

​Åbningstider

  • Mandag - torsdag: 07.00 - 14.00
  • Fredag: 07.00 - 13.00
  • Lørdag og søndag: Efter aftale

Der er i øjeblikket kun åbent på kontoret hverdage fra 07.00 - 12.00 pga. sygdom.

Tlf. 40 40 49 41.

Alle priserne fra lagersaget er inkl. moms.

Vi er eksperter i produktion
​af højkvalitetstræmøbler

Vores omfattende mekanisering af produktionslinien, og brugen af den nyeste teknologi, betyder at vi selvfølgelig er leveringsdygtig i færdige møbler, fra model konstruktion til pakning og levering af det færdige produkt direkte ved grossisten.

Adresse​

Saga Møbler Hjørring A/S

Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Kontakt

Tlf.: 40 40 49 41

E-mail: saga@saga-moebler.dk

​CVR: 27348793

Saga Møbler Hjørring A/S​ - møbler med kunden i fokus