Skræddersyet køjeseng i alle størrelser

​Er du på udkig efter en virksomhed, der kan producere køjesenge og højsenge efter dine behov? Hos Saga Møbler er vi eksperter i produktion af højkvalitetstræmøbler, og det gælder også for køjesenge, babysenge, juniorsenge og enkeltsenge.

Du finder os i Hjørring, men vi har kunder spredt ud over hele Nordjylland og især Aalborg.

Bæredygtige materialer og moderne teknikker

Når vi fremstiller en køjeseng, er det altid de nyeste teknikker og teknologi, vi benytter os af. Vi sørger desuden for at udvælge træ af høj kvalitet, hvor både holdbarhed og udseende er i top.

Vores køjesenge findes som lagervarer, så du kan bestille efter standardmål. Men vi kan også specialfremstille en køjeseng efter specialmål. Sengene kommer i saml selv-form, så du skal selv stå klar til at samle.

En køjeseng fra Saga Møbler er hvidlakeret og lavet på massiv fyrretræ. Vores massive fyrretræ får vi fra nordiske genplantningstræer, så der også er taget hånd om miljøet. 

Hvad koster en køjeseng?

Prisen på en køjeseng vil altid variere efter, om du har nogle særlige krav til fremstillingen. Prisen kan eksempelvis variere ud fra følgende faktorer:

  • Størrelse og krav til specialmål
  • Ønsker til farver, materialer og lak
  • Specielle krav i forbindelse med stige og lignende

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du fortæller os lidt om, hvad du forventer af din køjeseng.

Skal vi lave en køjeseng til dig?

Har du de mindste spørgsmål, er det bare med at stille dem. Vi sørger altid for at levere til tiden og til de aftalte priser. Du kan give os et kald på 40 40 49 41 eller sende en e-mail til saga@saga-moebler.dk. Nederst på siden kan du også finde en knap, som fører dig til en side med en kontaktformular.​​

Vi er eksperter i produktion
​af højkvalitetstræmøbler

Vores omfattende mekanisering af produktionslinien, og brugen af den nyeste teknologi, betyder at vi selvfølgelig er leveringsdygtig i færdige møbler, fra model konstruktion til pakning og levering af det færdige produkt direkte ved grossisten.

Adresse​

Saga Møbler Hjørring A/S

Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Kontakt

Tlf.: 40 40 49 41

E-mail: saga@saga-moebler.dk

​CVR: 27348793

Saga Møbler Hjørring A/S​ - møbler med kunden i fokus