Vores historie

Firmaet har rødder tilbage til 1858, hvor første tiltag blev gjort. Jacob Larsen som drev landbrug supplerende med byggeri og tømmerarbejde. Herefter er der i slægten Jacobsen, fortsat med alt inden for træ-bearbejdning og står i dag med 6. generation ved roret.

Fra en forsigtig start i østvensyssel, flyttede man til Hjørring området, hvor skiftende adresser og større domesiler i dag er endt med adresse Mads Clausens vej 15, hvor små 5000 m2 er under tag.​

Placeringen er meget tæt på den nye motorvej (2500 mtr.) hvilket gør at forbindelsen til Danmark og Europa er bedst muligt.

Gode tilkørsel. Af og pålæsning, gør at selv de største trailere med lethed, tømmes for træ fra Scandinavien, og store containere læsses til Englang/Skotland og andre aftagerlande i Europa.​

Vi er eksperter i produktion
​af højkvalitetstræmøbler

Vores omfattende mekanisering af produktionslinien, og brugen af den nyeste teknologi, betyder at vi selvfølgelig er leveringsdygtig i færdige møbler, fra model konstruktion til pakning og levering af det færdige produkt direkte ved grossisten.

Adresse​

Saga Møbler Hjørring A/S

Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Kontakt

Tlf.: 40 40 49 41

E-mail: saga@saga-moebler.dk

​CVR: 27348793

Saga Møbler Hjørring A/S​ - møbler med kunden i fokus