Klik her for at komme til forsiden
Dansk
English

Produktion

Saga Møbler Hjørring A/S

Saga Møbler Hjørring stammer gennem generationer fra 1858 da grundlæggeren Jakob Larsen startede med at supplere sin indkomst som Bondemand med snedker arbejde. Nu seks generationer senere er virksomheden stadig i familiens besiddelse, og har udviklet sig til at være en moderne produktions virksomhed specialiseret i møbelproduktion af skandinavisk fyr. Kvalitet og fleksibilitet er hoved åren i Saga Møbler. 99 procent af produktionen går til Europa og Østen.
 

Kvalitets produktion med kunden i fokus

To af de elementer der er nødvendige for kunne lever et konkurrencedygtig produkt til kunden - på rette tidspunkt og sted er: Moderne teknologi og ansvarsbevist personale.
 

 

 

Saga Møbler Hjørring A/S

Maskinparken er baseret på den nyeste teknologi og samarbejdet med markedets bedste leverandører, garanter sikkerhed, stabilitet og kvalitet i produktion. 
 
Alle virksomhedens ansatte arbejder ud fra interesse, hvilket betyder optimalt vedligeholdelse og betjening af den dyre maskinpark, Hvilket i sidste ende betyder at kunden får den kvalitet denne forventer.
Saga Møbler Hjørring stammer gennem generationer fra 1858 da grundlæggeren Jakob Larsen startede med at supplere sin indkomst som Bondemand med snedker arbejde.

 
Produktionen
Specialopgaver
Hvad kan vi
Lister
Print
Sitemap
 

Medlem af:

 
---------------------------------------
 
SE TV" NORD INDSLAG HER
 

LAGERSALG
Vi har daglig åben i vort showroom,
hvor restvarer sælges til rimelige
priser. Vi sender også gerne
møb-
lerne over hele Danmark. Alle pri-
serne er incl. moms, eksklusiv fragt.
 

Vi har daglig åben i vort showroom, hvor restvarer sælges til rimelige priser. Vi sender også gerne møblerne over hele Danmark.

 

Kontakt os

 
Saga Møbler Hjørring A/S
Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Tlf.: 98 91 15 77
Fax: 98 91 14 55