Klik her for at komme til forsiden
Dansk
English

Hvad kan vi

Hvad kan SAGA Møbel Hjørring A/S tilbyder Dem

Vores omfattende mekanisering af produktions linien, og brugen af den nyeste teknologi, betyder at vi selvfølgelig er leveringsdygtig i færdige møbler, fra model konstruktion til pakning og levering af det færdige produkt direkte ved grossisten. Vi opkøber selv vores rå træ og sikre derfor god kvalitet, men producere også gerne af kundens egen materialer, og vi begrænses ikke kun til fyr og gran produkter.
 

Vi tilbyder også halvfabrikation

Løsninger der pga. den forholdsvise simple omstillings proces i produktionslinien er uden større fordyrende omkostninger, for kunden. Dette betyder at vi i produktionen også er leveringsdygtige i både store og små del produktioner, halvfabrikater og hasteopgaver. Dette stadige med det gode resultat og afsluttende finish, som kendt fra alle SAGA Møbler´s eksisterende produkter.
 
Vi har den nyeste teknologi i overflade behandling der giver en kort arbejdsproces fra limtræ til bejdset og lakeret emner. Vi kan pudse og overflade behandle store mængder af gangen.
 
Vi tilbyder også efterbehandling som profilering og boring af egne eller kunders emner på borestadioner og CNC-bearbejdnings maskiner.
Alle opgaver udføres selvfølgeligt med mål og nøjagtigheder efter møbelindustriens standarter, eller kundens egne specifikationer. Vi producere efter eksisterende modellere eller grafisk materiale og finder altid en pris der dækker kundens behov.
 
Høvling af råtræ.
Vi kan også tilbyde at høvle medbragt råtræ i forskellige bredder og tykkelser fra 1 kr. pr.mtr + moms, og kan selvfølgelig også høvle træ op af eget lager råtræ hvis dette ønskes - så ring for tilbud og ønske.

Vi har den nyeste teknologi i overflade behandling der giver en kort arbejdsproces fra limtræ til bejdset og lakeret emner.Vi kan pudse og overflade behandle store mængder af gangen.

 
Produktionen
Specialopgaver
Hvad kan vi
Lister
Print
Sitemap
 

Medlem af:

 
---------------------------------------
 
SE TV" NORD INDSLAG HER
 

LAGERSALG
Vi har daglig åben i vort showroom,
hvor restvarer sælges til rimelige
priser. Vi sender også gerne
møb-
lerne over hele Danmark. Alle pri-
serne er incl. moms, eksklusiv fragt.
 

Vi har daglig åben i vort showroom, hvor restvarer sælges til rimelige priser. Vi sender også gerne møblerne over hele Danmark.

 

Kontakt os

 
Saga Møbler Hjørring A/S
Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Tlf.: 98 91 15 77
Fax: 98 91 14 55