Klik her for at komme til forsiden
Dansk
English

Design Møbler

Saga Møbler har gennem årene haft egen tegner og design afdeling, dette er nødvendigt af hensyn til den bedste tilpasning til fabrikkens maskinpart, og ikke mindst for at sikre at kunderne altid kan være sikre på lette og stabile samlinger, som holder, og som gør at møblerne er lette at samle.
 
Jacobsen Design, som har stået for udviklingen af modellerne til egen produktion, har desuden fostret flere unikke møbeltyper, som er i produktion i begrænset oplag. Møbler med lidt mere Design, lidt mere finish og til dem der vil noget mere.
 
Kunderelaterede opgaver er et af Sagas store områder, her er det specielle ønsker, som vi med vores designere tilpasser, og får det bedste resultat ud af, herunder materialevalg, maskintilpasning, farver, mål og helhedsindtrukket.
 
Private kunder kan med fordel henvende sig til Saga Møbler Hjørring A/S. Har de en god ide, et specielt ønske om netop noget specielt til deres hjem, ja så er vi behjælpelig med den endelige udformning, og pris.
 
Saga møbler er meget flexible, så lad os høre dit ønske. Ingen opgave er for lille, for svær eller for stor. Det tager måske blot lidt længere tid.
 

Med venlig hilsen
 
Anja Jacobsen
 
Produktionen
Specialopgaver
Hvad kan vi
Lister
Print
Sitemap
 

Medlem af:

 
---------------------------------------
 
SE TV" NORD INDSLAG HER
 

LAGERSALG
Vi har daglig åben i vort showroom,
hvor restvarer sælges til rimelige
priser. Vi sender også gerne
møb-
lerne over hele Danmark. Alle pri-
serne er incl. moms, eksklusiv fragt.
 

Vi har daglig åben i vort showroom, hvor restvarer sælges til rimelige priser. Vi sender også gerne møblerne over hele Danmark.

 

Kontakt os

 
Saga Møbler Hjørring A/S
Mads Clausensvej 15
9800 Hjørring

Tlf.: 98 91 15 77
Fax: 98 91 14 55